nieuws

Actueel

Bizpiration verzorgt interim management in de zorg. Wilt u meer weten?

maandag, 6 januari 2014

H.J.M. Roumans (Hoofd verpleegkundige BN, M.T. lid Mobile Cardio/Gezondheidscentrum Dauphine) is enthousiast over de dienstverlening van Bizpiration. Hij schrijft het volgende over mevrouw de Vletter.

Mevrouw de Vletter is van april 2012 tot oktober 2012 werkzaam geweest bij Mobile Cardio/Gezondheidscentrum Dauphine. Haar werkzaamheden hadden betrekking op:

De periode: April 2012 - strategie en commerciële aanpak Mobile Cardio.

De periode: Mei 2012 tot oktober 2012 commerciële aanpak, implementeren organisatie structuur Gezondheidscentrum (formeel voldoen aan de bestuursverklaringen van de Zorgkantoren), werving personeel. Praktijkhandboeken ontwerpen en ontwikkelen patiënten dossiers, behalen HKZ certificering.

Ik heb mevr. de Vletter leren kennen als een zeer betrokken persoon die de haar gegeven werkzaamheden uitermate consciëntieus en als manager met gevoel voor de mensen uitvoert.

Mevr. de Vletter kon heel goed omgaan en sturing geven aan de verschillende professionals (ego`s) van Zzp-ers die deel uitmaakten van het team.

Mevr. de Vletter heeft geen negen tot vijf mentaliteit en straalt vertrouwen uit naar de mensen waar ze mee werkt en uit hoofde van haar werk contact mee heeft.

Mevr. de Vletter heeft een positieve indruk achter gelaten bij alle medewerkers en betrokken instanties. Kwaliteiten van Mevr. de Vletter zijn;

  • Zeer goede algemene ontwikkeling
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Collegiaal § Goed functioneren in een team
  • Goede dossier kennis

Wilt u meer weten over de inzetbaarheid van onze medewerkers? Bel dan met Christel de Vletter. Telefoonnummer: +3130-66 24 425

 

< terug naar vorige pagina