nieuws

Actueel

HAPPY NEW YEAR - STAY STRONG!

donderdag, 20 december 2018

Stay Strong, door interim management en kwaliteitsmanagement. Zet ons team in voor het behalen van professionele kwaliteitscertificaten, voorbeelden zijn: ISO 9001:2015 risicomanagement, ISO 14001, VCA 5.1, VGM 2017, NCP borg voor ICT & beveiliging, installatietechniek & elektrotechniek, HKZ voor de gezondheidszorg.

Binnen een veranderende en lerende organisatie is leiderschap met oog voor persoonlijke waarden en emoties van belang. Coachend leiderschap en competentiemanagement maken het verschil bij het doorvertalen van de ambitie, ik heb als manager gewerkt met mensen die verschillende competentieniveaus hebben. Dat is mijn passie.

Het is essentieel om op de hoogte te blijven van nieuwe (innovatieve) ontwikkelingen en deze te kunnen promoten voor formele contractering. Daar zijn wij al 11 jaar goed in.

Mijn inzet heeft bij verschillende ondernemingen en zorgorganisaties geleid tot contracten met zorgverzekeraars, samenwerkende organisaties, de gemeente, cliŽnten en nieuwe medewerkers. Wilt u maatwerk management, maar wel betaalbaar?

Neem dan contact op, bel drs. Christel de Vletter: 06-42532532

 

< terug naar vorige pagina