nieuws

Actueel

« 1 2 3 4 5 »

Concurrentiekracht door certificering? Kies nu voor een betaalbaar maandabonnement. Zo verkrijgt u een ISO of HKZ certificaat op basis van een gedragen actieplan en gedegen communicatiesessies.


Laat uw bedrijf certificeren. Het versterkt uw concurrentiekracht. Bizpiration verzorgt kwaliteitsmanagement volgens een professionele en praktische aanpak. Schakel ons in voor HKZ certificering, ISO certificering of VCA certificering. Bizpiration werkt bij certificeringstrajecten samen met DNV, VPGI en Stichting Grafi


Een gezond, gelukkig en succesvol 2012 toegewenst! Vol goede samenwerking en met krachtige bizpiratie!


Op een succesvol en gelukkig 2011 Vol goede samenwerking en met krachtige bizpiratie! Bedankt voor de warme en waardevolle relatie.


Het vlinder effect Blijf netwerken deze zomer. Ontwikkel je eigen stappenplan. Focus en begin met netwerken. Netwerken is chaotisch, het is vergelijkbaar met de gang van een vlinder.


Milestones voor emotionele intelligentie Door ondernemerschap en empathie kunt u boven uzelf uitstijgen in de organisatie. Emotioneel intelligente organisaties die aandacht besteden aan het continu verbeteren van de dienstverlening voor de klant versterken de eigen groei.


We got game come play with us Workshop voor de vrouw in het bedrijfsleven


Wilt u uw concurrentiekracht versterken? Flevum en Bizpiration organiseren een workshop om uw concurrentiekracht te versterken. De workshop is sterk gericht op innovatie.


Wat is uw visie?


Vandaag kan de eerste dag zijn van uw nieuwe leven Bizpiration geeft een frisse blik op duurzaamheid in relatie tot uw bedrijf. Wat is uw ambitie?