nieuws

Actueel

« 1 2 3 4 5 »

We willen alle klanten, leveranciers, partners en vrienden die in 2009 voor en met Bizpiration hebben gewerkt HARTELIJK BEDANKEN.


Een sleutel tot groei Transformeren is noodzakelijk, want de wereld is continu in beweging. U wilt snel blijven schakelen en bouwen aan uw onderneming.


Mensgerichte prestatiesturing tijdens de mondiale financiŽle crisis Vanuit ontevredenheid over resultaten zal nieuwe ontwikkeling ontstaan. Door constructieve feedback werkt u samen aan nieuw initiatief vanuit uw organisatie. We gebruiken het unieke talent van een persoon en combineren deze met de werkomgeving binnen het


U heeft nu een structurele verandering nodig Transformatie is niet alleen een uitdaging, het is een professie. Het is nu onverzettelijk zakendoen en de meest uitdagende periode sinds jaren. Bij het herstel van uw zakelijke activiteiten, wilt u als directeur zelf het stuur in handen houden.


Innovatie Stelling: ĎHet MKB blijft achter met het uitwerken van innovatieve ideeŽn en het activeren van nieuwe innovatieve projecten.í Sneller innoveren door afstemming en verbondenheid.


Create magic! Valt u genoeg op? Juist nu iedereen voorzichtig is met out of the pocket kosten is het belangrijk om besluitvaardig te blijven. Kies voor een innovatief verbeterplan en kies gericht voor het verbeteren van uw USP (unique selling point).


Richting in ons modern kapitalisme Als leider economische toegevoegde waarde creŽren in het tweede halfjaar van 2009, dat is een uitdaging. Het CPB geeft aan dat Nederland in 2009 in diepe recessie verkeert. Volgens de berichtgeving krimpt de economie ongeveer met 4,75 %.


Werk aan je gulle lach. Wat geeft ons energie? Ja, de gulle lach. CreŽer een commerciele mindset in lijn met de win-win strategie.


Effectief projectmanagement Maak kennis met de projectmanagement indicator (KOAN-PMI). U kunt met dit instrument de competenties van uzelf of uw huidige en toekomstige projectmanagers meten.


Improve your business result: visit an international network meeting and work effectively on your personal growth! Bizpiration delivers an active workshop together with an action step program - meet the essentials you need for your competence development in turbulent times. What do you need - what do you want to achieve?