nieuws

Actueel

« 1 2 3 4 5 »

Bezitten of bezeten worden? Investeringen kosten vaak meer tijd en moeite. We hebben genoeg gehoord over de crisis. Hoe de neergang te beslechten. Ja, door een flexibele strategie en meer. De globalisering gaat snel en kapitalisme is reden voorbij gestevend.


Strategie en actie in turbulente tijden De wereld verandert. Dit brengt zowel kansen als uitdagingen. Hebben jullie een plan? Hoe ziet uw huidige organisatie structuur eruit? Investeren jullie werkelijk in kenniswerkers en ontwikkeling? Welke kostenbesparingen zullen uitgevoerd worden?


En woord voor Karakter Effectief zakendoen gaat over invloed en impact in de wereld. Klanten effectief helpen en anderen positief benvloeden, dat is wat je wilt. In China is er n karakter voor kans en crisis!


Nieuwe dag, frisse nieuwe kansen iedere dag! In economische tijden zoals deze, is positiviteit van belang. Hou vol, heb moed en durf!


Ja zeggen tegen de persoon nee tegen de situatie Met deze workshop leert u weerstanden op te lossen en uw veerkracht te vergroten.


Toegevoegde waarde Toegevoegde waarde in de wereld ontstaat door het vergroten van verdieping in rationele en emotionele waarden.


De ELF-actie Kinderen van de voetbalclub Feijenoord spelen met een gesponsorde ELF Voetbal van Bizpiration.


Prestatiemanagement en leiderschapsontwikkeling als sleutel tot uw succes De ontwikkeling van kennis, vaardigheden, het delen van ervaring en professionele feedback op gedrag vormen samen de weg naar meer succes volgens de gekozen strategie van uw bedrijf.


Plezier staat voorop, maar zonder voldoende winst geen plezier in het werk Bizpiration kan u met een individueel traject en een maatwerk managementprogramma ondersteunen.


Bizpiration rijkt certificaat uit aan Evert Buitendijk Bizpiration rijkt certificaat uit aan Evert Buitendijk van ZBM Rotterdam