advies

Implementatie

Leiderschap verbeteren door persoonlijke coaching en managementteambegeleiding

Een directielid begeleiden bij effectief leiderschap, gekoppeld aan feedback op gedrag tijdens managementsessies. We bespreken reactiepatronen binnen het team. Dat is voor Bizpiration werk naar het hart. Door procesbegeleiding krijgt u de kans om uzelf verder persoonlijk te ontwikkelen en vindt er gelijktijdig teamontwikkeling plaats. Door persoonlijke coachingstrajecten, opleiding en training in bedrijfskundige kennis en blokkades weg te nemen binnen het team ontwikkelt een ieder zich persoonlijk. Een combinatie van deze activiteiten leidt tot het grootste effect in het bedrijf. Door een maatwerkaanpak binnen het implementatietraject dat bij uw bedrijf past.Organisatie- of bedrijfsprocessen moderniseren

Personeelsbeleid behoort tot de vijf marketing ‘P’s’ en is daarmee een succesfactor voor een groeiende onderneming. Procesbegeleiding zorgt ervoor dat duidelijk wordt of het personeel weet, wil en kan wat er van hem verwacht wordt. Uitgewerkt wordt hoe weerstand kan worden opgelost, bijvoorbeeld door cultuursessies in groepen. Concreet kan het ook voor u als ondernemer begeleiding betekenen bij uitwerking van de organisatiestructuur en begeleiding bij het voeren van personeelsgesprekken. Ook werkt Bizpiration eraan de juiste balans te vinden tussen mensen, materiaal en middelen. Waarop kan bezuinigd worden, hoe kan er efficiënter gewerkt worden? Vragen die Bizpiration graag voor én met u beantwoordt. Resultaatgericht naar betere prestaties op bedrijfs-, team-, en op individueel niveau door een concrete aanpak en in een praktisch prioriteitenschema bij implementatie.


Concrete prestaties

  • Een innovatief programma gericht op groei, voor het behalen van uw ISO 9001 2008 certificaat.
  • Een innovatief programma gericht op groei, voor HKZ certificering.
  • Een innovatief programma voor het behalen van het certificaat VCA 2008 5.1 bedrijf, voor groei en blijvende motivatie.
  • Maatwerk milieu advies voor het behalen van meer rendement.