advies

Mediation

Conflictoplossing tussen ondernemer en medewerker

Ondanks de tijd die wordt besteed aan werving en selectie, is het mogelijk dat er conflicten ontstaan tussen werkgever en werknemer. Voordat u juridisch advies inwint kunt u proberen er samen uit te komen. Vaak is dit de minst kostbare en voor het bedrijf beste oplossing. Bizpiration begeleidt in het analyseren van belangen, vertalen van gevoelens naar concrete doelen en het omzetten van de energie in resultaat dat door beiden gewenst is. Afsluiting naar tevredenheid van beiden, zodat u als werkgever ook op de lange termijn nog de vruchten plukt.


Conflicten oplossen binnen het managementteam

Door het bespreken van teamgedrag en individueel gedrag biedt Bizpiration een helder inzicht in de onderlinge dynamiek. Waarom voelen we ons leeg, boos of aangevallen tijdens ons overleg. Waarom reageren we zoals we reageren, hoe gaan we er weer samen voor? Bizpiration is de mediator bij onderlinge spanningen. Door op een constructieve manier om te gaan met meningsverschillen, leveren deze kansen op. De verschillende perspectieven gaan over in wederzijds begrip en er ontstaat een zelfsturend team.


Bemiddeling bij samenwerking met andere bedrijven

Conflict is een kans om te vernieuwen. Ook als je elkaar even niet weet te vinden. Hoe krijg je de neuzen weer in dezelfde richting? Bizpiration creëert de randvoorwaarden door mediation en begeleiding voor een succesvolle samenwerking. U kunt van ons eerlijke en onafhankelijke begeleiding verwachten.