Team Bizpiration

Christel de Vletter
Adviseur/ business coach
Interim management

Wat Bizpiration voor u kan betekenen

Mensen die zich gemotiveerd voelen, presteren het beste. Zij voelen zich geïnspireerd en zijn effectiever. Bizpiration brengt inspiratie in uw business. Op een doelgerichte en probleemoplossende manier kijken wij met een open mind en een heldere blik naar de vraagstukken in uw organisatie.

Wat ons onderscheidt van anderen is dat wij het van A tot Z sámen met u doen. We dagen u uit en zetten door tot de krachtige oplossing er ligt en ook samen gerealiseerd is. Bovendien zijn we zeer flexibel.

Bizpiration de naam geeft de achtergrond al aan. Zakelijk: strategische planning met een resultaatgerichte houding. Menselijk: coachen op inzet, competenties en persoonlijke uitdagingen. Goed management leidt tot tevreden relaties met klanten en medewerkers. Het succes zit in het opvangen van kleine signalen, effectief communiceren en vooral DOEN.


Bizpiration helpt u op weg naar succes met:
 1. Advies
  • Bij strategische keuzes
  • Bij marketingactiviteiten
  • In organisatieverandering
 2. Coaching
  • Personal coaching
  • Business coaching
  • Team coaching
 3. Procesbegeleiding
  • Leiderschap verbeteren door persoonlijke coaching en managementteambegeleiding
  • Organisatie- of bedrijfsprocessen moderniseren
 4. Mediation
  • Conflictoplossing tussen ondernemer en medewerker
  • Conflictoplossing binnen het managementteam
  • Bemiddeling bij samenwerking met andere bedrijven

Werken vanuit je hart

Bizpiration richt zich op het aanpakken van het probleem binnen de organisatie en het creëren van nieuwe oplossingen. Out of the box denken, zonder beperkingen. Een frisse blik die inspireert en activeert. Bedrijfskundige oplossingen die werken omdat er gewerkt wordt mét mensen. Vanuit hun eigen kwaliteiten en kracht. Doen wat echt bij je past, waardoor je als mens of als team lekkerder in je vel komt te zitten en effectiever wordt.

Het doel: meetbaar verhoogd bedrijfsresultaat en verbeterde prestaties.
De weg: gezamenlijke activiteiten van bedrijfskundige theorie, vaardigheid in gedragsverandering, werken vanuit gevoel en uitwerking in praktijkoplossingen.

Bizpiration ontwikkelde een eigen coachingproduct voor extra effectiviteit.


Bij ieder vraagstuk het juiste professionele team

Bizpiration heeft een netwerk aan professionals op elk niveau om een team te vormen dat de chemie biedt om het probleem op te lossen. Krachtig en resultaatgericht. Ook voor krachtige oplossingen op werkterreinen die niet behoren tot de eerste focus van Bizpiration, zoals juridisch advies, financieel advies, werving en selectie, verzekeringen en ICT. Daarvoor draagt Bizpiration de professionals en specialisten aan die bij uw organisatie en de uitdaging passen.

Kernwaarden en gedragsregels

 1. Effectief met passie voor het vak
 2. Doorzettingsvermogen binnen de uitdaging
 3. Het realiseren van een doorbraak
 4. Veelzijdigheid in iedere sector
 5. De durf om ongewoon te zijn
 6. Het realiseren van oprechte verbinding tussen mensen
 7. De match tussen leiderschap en vriendschap
 8. Authentiek en autonoom

Wij bereiken hogere prestaties dan verwacht. De activering vindt plaats door gespreks- en gedragstechniek. Wij zijn gericht op het leveren van de hoogste prestaties voor onze client, door het combineren van innovatiemanagement met toegepaste psychologie.


Over Christel

De oprichtster en drijvende kracht achter Bizpiration is Christel de Vletter. Christel heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar afstudeerrichting aan de Rotterdam School of Management is management van Technologie en Innovatie, naast de minors entrepreneurship/ intrapreneurship en international HR. Ze ontwikkelde zelf een managementmethodiek voor bedrijfsanalyse met prioriteitenschema voor het MKB en een coachingsmethodiek.

Zij heeft sinds 2002 ervaring als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Management- coaching- en adviestrajecten voor ondernemers in de groothandel, bouw, transport, industrie en organisaties in de zorgsector. Haar werkervaring heeft zij opgedaan bij Syntens innovatienetwerk voor ondernemers, Elan Strategie & Creatie en 2K kennis en kunde.

Daarnaast heeft zij de volgende opleidingen en trainingen afgerond: Rationele Emotieve Training (RET, A. Ellis) door Lagerwerf en partners, Kernreflectie van het IML door Angelo Vasalos, Krauthammer International sales training, elektronisch zakendoen van Empuls adviesgroep en adviesvaardigheden van Kernconsult.

Accreditatie voor de KOAN PI en PMI door Alert Management Consultants, België.